Ölelő mesék

mesékről, gyerekekről, és mindenről, ami egy saját mesével elérhető.

Egy kis "családi öröklődéstan" :)

2017. október 09. 12:45 - Tinne

 Hallgatom Borót, és gondolkodóba esem. Lépten nyomon új barátokat talál ki magának, kalandokba keveredik, szülinapokat szervez az állat barátainak. Már egy egész kitalált állatfarmja van. Lassan nem tudom számon tartani a neveket, de a lányom persze mindig képben van.

Elgondolkodtam rajta, hogy amikor írni kezdtem, és végre meg mertem mutatni a szüleimnek is a novelláim, kiderült, hogy nem csak én szeretek írni.

Anyukám is nagyszerű mesékkel teleírt egy A4-es spirálfüzetet, egy kisegér kalandjairól. Begépelte a számítógépbe, majd lemezre mentette. Itt azonban meg is állt. A lemez azóta elkeveredett, a füzetet pedig nálam kavargott a költözés után, sok évig.

Most átrendezünk, dobozolunk, pakolunk. Külön lesz szoba a felnőtteknek, és kialakítunk egy szobányi gyermekbirodalmat is (kezdem unni, hogy minden lépésnél aknákra lépek - hol egy kisautó, hol egy baba, vagy éppen egy építőkocka).

Így feltúrtam a lakást, hátha nyomára akadok a spirál füzetnek.

És lőn csoda!

A füzet előkerült, és a következő bejegyzésben vállalva a kockázatot, hogy Anyukám kitekeri a nyakam, beírom Soma kisegér egyik történetét...

Szeretlek Anyu! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olelomesek.blog.hu/api/trackback/id/tr312942611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása