Ölelő mesék

mesékről, gyerekekről, és mindenről, ami egy saját mesével elérhető.

Nyuszkalóz és a csokikincses bugyor.

2021. április 07. 11:43 - Tinne

Hétfő délután végre beállított Nyuszkalóz barátunk, hogy újabb feladatokkal lepje meg Borót és Pacát.

nyuszkaloz7.jpg

Kaptak ügyességi feladatokat a nyusziugrástól kezdve a tojásegyensúlyozáson át a "cserepes krumplipottyantóig". :)

Megfejtettek egy egész kosárnyi fejtörőt, és kitapogattak minden apró tárgyat, ami csak a kezük ügyébe akadt...illó olajos üvegcse, cellux, gesztenye, levendula manó,gyertya...stb.

Közben friss levegőt szipákoltak, nárciszt szedtek a kertben, rohangásztak és rengeteget nevettek.

Reménykedtünk, hogy mire mindent végrehajtanak, rendesen kifáradnak, de ezúttal is tévedtünk. (már 3. éve növeli Nyuszkalóz a feladatok számát, de ennek a két vásott koboldnak semmi sem elég... :) )

Gyorsan begyűjtötték a zsákmányt. A csokikincses bugyor a kalózhajó vitorlakötelein lógott, ahonnan némi szülői segédlettel lecibálták, majd gyorsan meg is vámolták, mielőtt Nyuszkalóz visszalopná tőlük. :)

Már tárgyalásokat folytatunk Nyuszkalózzal, hogy jövőre több naposra és több helyszínre tervezze a kincskereső akciót, mert kinőttük a kertet és az itteni lehetőségeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olelomesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516493006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása