Ölelő mesék

mesékről, gyerekekről, és mindenről, ami egy saját mesével elérhető.

Pénteken újraindul a honlap! :)

2021. január 16. 14:48 - Tinne

olelo_mesek_feliratos_logo_nagy.jpg

 

Alakul az új oldal! :)

A logó is elkészült, már csak nevet keresünk hegyes fülű kis koboldunknak.

Ha van ötleted, írd meg kommentben! :)

Kicsit átszerveződött az életünk.

Nálam az írás elsődleges, ha dolgozom, mindenről megfeledkezem. :) Ha elfáradok a mesélésben, vagy nem jut eszembe egy jó ötlet, akkor rajzolok, vagy éppen honlapot tervezek. :)

Az elmúlt időszakban sokat rajzoltam, így a "Fűszerkerti mesék" és az "Illatsimogató" az én illusztrációimmal fognak majd megjelenni.

Az előző pár év bebizonyította, hogy előre értelmetlen terveznem, mert mert a mindennapjaink villámgyorsan átírják az előre felállított munkatervet és eseményeket. Így amikor csak módomban áll, előre elkészítem a posztokat, de hetente csak 1 poszt kerül majd ki, hiszen ebben az évben más felületeken is meg fogok jelenni, de erről majd az induláskor tájékoztatlak benneteket. :)

 

Boróval nem hagytuk cserben a Kormos Tejföl "macskalóz" bandáját sem, már elkészült az első 4 fejezet, most ehhez is igyekszem néhány rajzot készíteni.

A banda tagjai közül már bemutatkozott Kormos Tejföl, a kalózbanda feje, megismerhettétek Mennykőt, a néma Main Coon macskát, és Sutyit, a háromlábú törpeegeret, akik fogyatékosságuk ellenére nagyon is különleges főhősök. :)

Adósok vagyunk még 2 főszereplővel.

Elöljáróban csak annyit, hogy ők is bizonyos területeken gyengébbek másoknál, de nem szűkölködnek a különleges képességekben sem.

Ezek után gondolom nem nagy meglepetés, hogy a "banda" kalandjai sem lesznek mindennapiak. Elsőre egy titkos üzenetekkel tarkított tengeri nyomozásra indulnak a Macskamenta Szigetekre, áthajózva Tűfok Sziklák között, hogy kibogozzanak egy rejtélyt... :)

Péntektől újra rendelhetőek lesznek az egyedi, személyre szabott kis "Ölelő Mesék" is, felnőttek és gyerekek részére egyaránt! :)

Várlak benneteket pénteken az újrainduló honlapon. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olelomesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2816391884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása