Ölelő mesék

mesékről, gyerekekről, és mindenről, ami egy saját mesével elérhető.

Tóbiás a hangya: Jött, látott, és győzött?

2016. augusztus 19. 08:00 - Tinne

Na igen. A hangya már egy kicsit több reklámot igényelt, hogy kedvelhető legyen. Boróka képes volt még a fürdőszobából is kimenekülni, ha meglátott egyet. Hát együtt elneveztük új barátunkat Tóbiásnak, és bedobtam pár trükköt, amit a lányom kedvelt.

Boró szeret kalandozni, így Tóbiás is kalandkedvelő, felfedező lett A kis hangya még térképet is rajzolt, azokról a lelőhelyekről, ahol élelmet találni. No és persze Pipiske Zsugorvarázsára is szükség volt, hogy koboldméretre zsugorodva, közelebbről is megismerkedhessen a kis fekete fahangyával.

Az eredmény?

Boróka már nem menekül a falhoz lapulva. Igaz, továbbra sem puszipajtások, de nem is baj.

Ha bejön néhány hangya a konyhába, vagy a fürdőbe, csak hátrál néhány lépést, majd megkérdezi, hogy ezeknek a hangyáknak miért nem mondta el Tóbiás, hogy kint van a helyünk, és tilos bejönniük a házba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olelomesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5110426864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása